Welkom bij MFC 7huizen

St. Multifunctioneel Centrum Zevenhuizen

Deze stichting heeft tot doel het behouden en waar mogelijk uitbreiden van het sociaal en cultureel leven in Zevenhuizen.
Contact Meer...

Welkom

Op de website van ons prachtige Multifunctionele Centrum te Zevenhuizen. Op onze site vind je allerhande informatie over ons prachtige gebouw, nieuwsbrieven en uiteraard kun je ook eenvoudig online een zaal huren.

Veel plezier toegewenst.

Team van de MFC

Openingsfeest MFC Zevenhuizen

Door de aangescherpte coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om het openingsfeest  van het MFC op 13 augustus af te gelasten.
Ook de kinder -en jeugdactiviteiten van 16 augustus zullen niet doorgaan.

Op vrijdagmiddag 13 augustus gaat de officiële opening wel gewoon door en vanaf 18:00 uur wordt de mogelijkheid gegeven om rondgeleid te worden volgens de corona regels.

Lees er alles over!

Trots op ons Multifunctionele Centrum

Ons doel is behoud en uitbreiding van het sociaal en cultureel leven in Zevenhuizen en daarbuiten. Het verrichten van alle verdere handelingen die de leefbaarheid in het dorp Zevenhuizen vergroten. Het beheren en exploiteren van het Multifunctioneel Centrum te Zevenhuizen waar we enorm trots op zijn!

Deze stichting is opgericht  op 1 februari 2018

Een unieke samenwerking

Zevenhuizen, waar elke straat een buurtvereniging heeft en er jaarlijks vele activiteiten zijn voor jong en oud. Iedere bewoner is wel ergens bij betrokken. Voorbeelden zijn de tientallen activiteiten in de jaarlijkse feestweek, de sinterklaasviering, Rederijkerskamer Heidebloem, Muziekvereniging Concordia, Chillin’ Fields Festival en de vele andere activiteiten die plaatsvinden in de huidige accommodaties. Dit willen we graag zo houden.

Doordat sociale voorzieningen steeds meer verdwijnen uit ons dorpsbeeld, hebben we de krachten gebundeld en komt er een prachtig gebouw, Voor iedereen.

Fondsen

De bouw van het MFC is financieel mogelijk geworden door participatie en bijdragen vanuit een groot aantal fondsen op maatschappelijk, bestuurlijk en zakelijk niveau: